5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου – Ποιοι είναι δικαιούχοι, η προθεσμία

Ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα

από την έντυπη έκδοση

Τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρπενησίου για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Η προθεσμία θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 24, Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην περιοχή Α’ Εργατικών Κατοικιών (άνωθεν Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι.

Τα δικαιολογητικά

Πέραν της αίτησης ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν ακόμη φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, λογαριασμό ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό Εφορίας, έντυπο Ε9 και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δύναται να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα), καθώς επίσης και -εφόσον υπάρχουν- βεβαίωση χρόνου ανεργίας (θα πρέπει να είναι ενεργή μέχρι και την ημέρα που θα πραγματοποιείται η αίτηση), γνωμάτευση αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ή Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας και συμβόλαιο ενοικιοστασίου. Δεκτό γίνεται και οποιοδήποτε δικαιολογητικό κριθεί ότι ενισχύει τη διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τη δομή της οικογένειας και τις συνθήκες διαβίωσής της (οφειλές στεγαστικών δανείων, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων κ.α.), ενώ σημειώνεται πως λαμβάνονται υπόψη και τα κοινωνικά κριτήρια του εκάστοτε αιτούντα.

Ως ενδεικτικός προσδιορισμός εισοδήματος αναφέρονται οι 4.512 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, οι 6.500 ευρώ για νοικοκυριό με δύο (2) ενήλικες και οι 9.475 ευρώ για νοικοκυριό με δύο (2) ενήλικες και δύο (2) παιδιά κάτω των 18 ετών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 2237023235.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ