2 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινά σήμερα δρομολόγια το τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου

Ξεκινάει να σφυρίζει από σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το γιορτινό τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και οι δημότες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για όλη την εορταστική περίοδο βόλτες στον μαγευτικά φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο Βόλο όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το τρενάκι ξεκινάει από το Δημαρχείο και ακολουθεί διαδρομή από την οδό Αργοναυτών, δίπλα από τα μπλε κατάρτια των ιστιοφόρων, ανεβαίνει από Καρτάλη και διασχίζει την Ιάσονος όπου και στο σημείο «Κύματα» και συγκεκριμένα στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην παραλία θα κάνει στάση ώστε όποιος το επιθυμεί είτε να αποβιβαστεί και να μεταβεί στο ινσταγκραμικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο που βρίσκεται στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου είτε να επιβιβαστούν όσοι έχουν επισκεφθεί το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο και θέλουν να συνεχίσουν την βόλτα τους με το γιορτινό μας τρενάκι στον εντυπωσιακά φωταγωγημένο Βόλο.

Στην συνέχεια το τρενάκι περνάει από το εντυπωσιακά φωτισμένο πάρκινγκ της Φιλελλήνων, πριν μπει κάτω από τον μπλε ουρανό της Δημητριάδος και συνεχίσει κάτω από τον ιπτάμενο Αι Βασίλη, μέσω του κυκλικού κόμβου, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να καταλήξει στο πάρκο του Αι Βασίλη.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από σήμερα και καθημερινά θα εκτελούνται από τις 5.40 το απόγευμα έως και τις 9.00 το βράδυ ανά 40 λεπτά ενώ Σαββατοκύριακα και αργίες τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τις 4.20 το μεσημέρι έως και τις 9.00 το βράδυ ανά 40 λεπτά. Το εισιτήριο κοστίζει δύο ευρώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ