14 Ιουνίου 2021

Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την υποδοχή… ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον πρώην παίκτη του Survivor!

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με την ηρωική άφιξη και υποδοχή που είχε ο Τζέιμς Καφετζής στο νησί της Ρόδου.

«Εάν αυτά τα πλάνα κρατηθούν σε μελλοντικές κοινωνίες και ένας ιστορικός του παρελθόντος τα δει για την Ελλάδα του 2021 και του πεις πως είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, μετά από ένα lockdown, η Ελλά που έχει περάσει μνημόνια, θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος. Διότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα.

Θέλω να πω, λοιπόν, ότι εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης που ξέρει να πετάει την μπάλα έξω για καθυστέρηση και, ενώ τραβάμε χιλιάδες προβλήματα, να μας κάνει σημαντικό και κεντρικό κάτι το οποίο είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Και όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμηση μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα…

Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει «αού, αού, αού»!

Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα».

«Μας πετάει έτσι μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων» πρόσθεσε με ένταση ο παρουσιαστής.

«Εάν δεν υπήρχε η πανδημία, θα υπήρχε η ίδια ένταση υπό τον όρο ότι θα είχε αυτή την επιτυχία αυτό το σόου. Αλλά, εάν δεν είχαμε φάει τέτοια πίεση, θα είχε τόση επιτυχία;».

To άρθρο Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την υποδοχή… ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά