2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι “Από Μηχανής Μουσικοί”, του Δημήτρη Μυστακίδη, έρχονται στη Χελιδόνα Ευρυτανίας στην καρδιά της άνοιξης

Μια ιδέα του Δημήτρη Μυστακίδη για εξορμήσεις μηχανόβιων καλλιτεχνών σε απομακρυσμένα χωριά έχει πάρει, τα τελευταία χρόνια, μορφή, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος την άνοιξη είναι η σειρά της Ευρυτανίας να υποδεχθεί τους “Από Μηχανής Μουσικούς“, με την «περιπλανώμενη μουσική παρέα μετά μηχανής» να ταξιδεύει στο χωριό Χελιδόνα, το τριήμερο 12-14 Μαΐου 2023.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις εκλογές. Πάρτε τα όργανα κι ελάτε! Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθείς. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!», αναφέρουν οι Από Μηχανής Μουσικοί, που από το 2018 έχουν βρεθεί σε αρκετά χωριά ανά την Ελλάδα (μεταξύ άλλων σε Αργιθέα Αγράφων, Πενταγιούς Φωκίδας κ.α.), στήνοντας αυθόρμητα γλέντια με τραγούδι και χορό και μεγάλη συμμετοχή από ντόπιους και επισκέπτες.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτής του ρεμπέτικου, μετρά σχεδόν τριάντα χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με τη μουσική. Θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους, πολυοργανίστες μουσικούς της ελληνικής σκηνής. Σε αυτή την πορεία έχει συνεργαστεί με την πλειοψηφία των Ελλήνων καλλιτεχνών (συνθέτες, μουσικούς, ερμηνευτές) και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 ηχογραφήσεις δίσκων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ