16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι βετεράνοι κολυμπούν στο Καρπενήσι. Πότε θα γίνουν οι Χειμερινοί Αγώνες Masters

Οι Masters της κολύμβησης ετοιμάζονται για το ετήσιο -χειμερινό- ραντεβού τους, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου

Το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2023, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Καρπενησίου (πισίνα 25μ.) θα πραγματοποιηθούν οι Χειμερινοί Αγώνες Masters, που όπως συμβαίνει πάντα, θα αποτελέσουν την αφορμή για να έρθουν και πάλι στο σήμερα, εικόνες του παρελθόντος.

«Κολυμβητές και κολυμβήτριες που έγραψαν τη δική τους ιστορία και άφησαν το αποτύπωμά τους στον χώρο, θα συναντηθούν και πάλι και θα έχουν την ευκαιρία να (ξανα)αγωνιστούν και να θυμηθούν τα περασμένα που δεν είναι διόλου ξεχασμένα», αναφέρει για τη διοργάνωση η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις ενότητες, το Σάββατο (4/3) το απόγευμα και την επομένη (Κυριακή 5/3) πρωί και απόγευμα.

Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει δομηθεί εδώ και αρκετά χρόνια μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ