18 Μαΐου 2022

Ολοκληρώνεται η οδική σύνδεση Ευρυτανίας – Λίμνης Πλαστήρα. Τι αναφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στην περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (δρόμος προς Έλατο Ν. Ευρυτανίας) και το επόμενο διάστημα δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Βελτίωση οδού προς Έλατο Π.Ε. Καρδίτσας», προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή του τελευταίου τμήματος μη ασφαλτοστρωμένης οδού που συνδέει τη Λίμνη Πλαστήρα με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (οδός προς Έλατο, Βραγγιανά κ.λπ).

“Ολοκληρώθηκε η μελέτη που οδηγεί σε ένα χρήσιμο έργο για την ασφαλή οδική σύνδεση της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα με την Ευρυτανία”, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

“Με στρατηγική στόχευση, σχεδιάζουμε, ωριμάζουμε, δρομολογούμε και κατασκευάζουμε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Ήδη, για τη σύνδεση Καρδίτσας – Καρπενησίου έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ: Προμελέτη Οδοποιίας, Οριστική Γεωλογική Μελέτη, Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Οριστική Μελέτη Γέφυρας. Είμαστε βήματα μπροστά για να κερδίσουμε χρόνο”, καταλήγει σε σχετική ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ