1 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μίλτος Τεντόγλου: «Θέλω ένα μετάλλιο, θα είναι μάχη στον τελικό με Ετσεβαρία»

Δεν παρασύρεται παρά την εύκολη πρόκριση! Συγκεντρωμένος και με αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση ενός «εισιτηρίου» για τον τελικό του μήκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με άλμα 8.22μ. ο Μίλτος Τεντόγλου άφησε αρκετά εκατοστά πίσω του το όριο πρόκρισης που είχε τεθεί και πέρασε στον τελικό του μήκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Ήθελα να κάνω ένα άλμα σήμερα, όπως είχα πει. Ήθελα ένα ασφαλές άλμα. Δεν έτρεξα και πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καλά, αλλά έγινε αυτό που θέλαμε. Ο τελικός είναι άλλος αγώνας και θα μπω διαφορετικά εκεί. Το γόνατο ίσως πονέσει λίγο το βράδυ. Μέχρι τον αγώνα θα είναι καλά» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Έτσι όπως είδα τον εαυτό μου σήμερα μπορώ να το κάνω κι εγώ 8.50 μ.. Δεν ξέρω αν θα το κάνω με την πρώτη προσπάθεια, αλλά στον αγώνα μπορώ να το κάνω», απάντησε ο Τεντόγλου σε ερώτηση για το μεγάλο άλμα του Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία στα προκριματικά του μήκους.

Τέλος, σχετικά τον στόχο του στον τελικό του μήκους: «Θα είμαι ευχαριστημένος με ένα μετάλλιο, δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα».

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες – Μίλτος Τεντόγλου: «Θέλω ένα μετάλλιο, θα είναι μάχη στον τελικό με Ετσεβαρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ