1 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Ιακωβίδη για να συνεχίσει να αγωνίζεται

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έφερε ξανά στο “φως” τις δυσκολίες των Ελλήνων αθλητών για την προετοιμασία τους πριν τους αγώνες και η απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά την Ολυμπιάδα του Τόκιο, φαίνεται ότι είχε άμεσες εξελίξεις.

Αρχικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επικοινώνησε μαζί του για να υπάρξει μία συνάντηση, ώστε να βρεθούν λύσεις για τους Έλληνες αθλητές, ενώ στη συνέχεια την “πόρτα” του αρσιβαρίστα χτύπησαν και κάποιοι χορηγοί.

Η προσπάθειά του και το ξέσπασμά του στη συνέχεια “κέρδισαν” όλους του Έλληνες και ανάμεσά τους και κάποιες εταιρείες που θέλουν να συνδράμουν για να τον βοηθήσουν, ώστε να μην σταματήσει από το άθλημα που αγαπάει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά λοιπόν, ο Ιακωβίδης έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την αλλαγή της απόφασής του και την παραμονή του στην άρση βαρών, εφόσον έχει τη στήριξη μαζί και με τους υπόλοιπους αθλητές.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Ιακωβίδη για να συνεχίσει να αγωνίζεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ