Ολυμπιακός: «Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας» δήλωσε ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: «Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας» δήλωσε ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός έχασε στην έδρα του από τη Βιλερμπάν και τώρα καλείται να την αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει την αναμέτρηση κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Γαλλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε την έλλειψη των Παπανικολάου και Μαρτίν, ενώ αρνήθηκε ότι η ήττα στο προηγούμενο ματς ήρθε απλώς και μόνο επειδή υποτίμησαν τη γαλλική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για το αν η ομάδα πήρε το μάθημά της: «Ελπίζουμε… Ποτέ δεν ξέρεις. Το παιχνίδι είναι πάντα η απόδειξη για το αν μια ομάδα προοδεύει, είναι έτοιμη, αποφασιστική και κατακτά τους στόχους της. Οπότε ο αγώνας θα αποδείξει αν έχουμε, σε εισαγωγικά, πάρει το μάθημά μας. Θα ήθελα να πω πως για εμένα η ήττα από την Βιλερμπάν δεν ήταν μόνο προϊόν υποτίμησης της αντιπάλου ή χαλαρής προσέγγισης, αλλά και καλής εμφάνισης των αντιπάλων.  Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα».

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου και Λαρεντζάκη στην Γαλλία

Για το αν το πλάνο δεν ήταν σωστό ή δεν εφαρμόστηκε σωστά: «Και τα δύο. Προφανώς δεν φέρουν ευθύνη μόνο οι παίκτες για ένα αρνητικό αποτέλεσμα, φέρουν και οι προπονητές. Άρα και η τακτική που είχαμε εμείς δεν ήταν η κατάλληλη. Κάνουμε κάποιες αλλαγές, όμως, είναι σημαντικό, και δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, ότι οι δύο πιο hustle παίκτες που έχουμε, ο Παπανικολάου και ο Μάρτιν ήταν έξω από παιχνίδι. Και ήταν ένα ματς που πήγε καθαρά σε αυτό, στην ένταση και την επαφή. Είναι δύο παίκτες που σημαντικοί για εμάς σε αυτό.

Εμείς για να γίνουμε η ομάδα που πρέπει να είμαστε, πρέπει να είμαστε καλοί μετά από νίκες. Θεωρώ πως μετά από ήττες όλες οι ομάδες συσπειρώνονται και έχουν έναν λόγο παραπάνω για να αποδείξουν πράγματα. Όμως, εμείς προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, έπρεπε να κάνουμε μια νίκη στο γήπεδό μας και δεν την κάναμε. Εγώ πιστεύω πως θα αλλάξουμε επίπεδο όταν κάνουμε αυτό… Όταν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε».

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας» δήλωσε ο Μπαρτζώκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά