19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός: Επιστροφή Βεζένκοφ – Αναμονή για Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Επιστροφή Βεζένκοφ – Αναμονή για Παπανικολάου

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού στην Euroleague την επόμενη εβδομάδα καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. «Τρέχει» και παρακολουθείται ο Κώστα Παπανικολάου.

Oι προπονήσεις συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στη Euroleague, με το μεγάλο «στοίχημα» να αποτελεί η ενσωμάτωση των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου. Ο μεν πρώτος αναμένεται έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα στο δεξί γόνατο και από την ερχόμενη Παρασκευή (12/2) αναμένεται να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα των ομαδικών προπονήσεων του Ολυμπιακού. Η συμμετοχή του φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές, στις 18 Φεβρουαρίου, για την 25η αγωνιστική, είναι δεδομένη. Το ίδιο δεν ισχύει, πάντως και για τον έτερο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά, Κώστα Παπανικολάου. Ακόμη δεν υπάρχει βεβαιότητα στο λιμάνι για την ημερομηνία επιστροφής του Παπανικολάου, αφού ο έμπειρος παίκτης δίνει «μάχη» μέρα με την ημέρα.

Πριν από τον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Μεσολόγγι, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο του “Monday Night Against Covid-19”, στο οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δει και πάλι την ομάδα του σε συνθήκες αγώνα. 

To άρθρο Ολυμπιακός: Επιστροφή Βεζένκοφ – Αναμονή για Παπανικολάου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ