Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο (video)

Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο (video)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν τραυματίας, απλώς ίσως λίγο κουρασμένος.

Ο νέος αμυντικός των Πειραιωτών δεν είναι ακόμη στο 100% μετά την αποχή από τους αγώνες της Άρσεναλ και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι το αρχικό πλάνο έλεγε ότι θα αγωνιστεί μόνο για 60 λεπτά.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για την πίεση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: Όχι δεν μας ανησυχεί. Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά (του Κυπέλλου και της Ευρώπης). Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Στο α’ μέρος ήμασταν πολύ καλοί αλλά και στο β’ μέρος είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Δεν μας ανησυχεί το παιχνίδι με την PSV.
 
Για τους τρεις επιθετικούς της ομάδας, Ελ Αραμπί, Χασάν και Κάιπερς: Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος και από τους τρεις παρότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
 
Για την άμυνα με Σωκράτη και Λαλά και το πρόβλημα του πρώτου: Όχι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την άμυνά μας. Νομίζουμε πως πήγαμε πολύ καλά. Η βελτίωση θα γίνει μόνο με παιχνίδια. Έχουμε πει τη διαφορά με Λαλά και Σωκράτη επειδή ο Λαλά είχε συνεχή παιχνίδια. Τραυματισμός δεν υπάρχει για τον Σωκράτη. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίσως κάποια κούραση. Το ιδανικό θα ήταν να παίξει 60 λεπτά. Αυτό ήταν το πλάνο μας.

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά