1 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός, Λίβερπουλ και Τουλούζ ναυλώνουν αεροπλάνο για να πάρουν τους παίκτες τους από τη Γουινέα

Η λύση φαίνεται πως βρέθηκε, προκειμένου ο Ολυμπιακός -αλλά και άλλες ομάδες- να βοηθήσουν τους παίκτες τους να φύγουν από την Γουινέα, μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα.

Πολύ κοντά στο να φύγουν από την Γουινέα φαίνεται πως βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ (που είναι δανεικός στη Νέφτσι).

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές τους και ενημερώνονται για τις συνθήκες που επικρατούν στην αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνία με ομάδες που έχουν παίκτες στη συγκεκριμένη χώρα, όπως η Λίβερπουλ (που έχει τον Κεϊτά) και από τη Γαλλία (Σεντ Εντιέν, Ναντ, Σοσό, Τουλούζ και Κλερμόν).

Όπως μάλιστα τονίζεται, Ολυμπιακός, Λίβερπουλ και Τουλούζ προτίθενται να ναυλώσουν ιδιωτικό αεροσκάφος ώστε να επιστρέψουν οι παίκτες τους στην Ευρώπη, από το Κονακρί.

To άρθρο Ολυμπιακός, Λίβερπουλ και Τουλούζ ναυλώνουν αεροπλάνο για να πάρουν τους παίκτες τους από τη Γουινέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy