2 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς για Κάιπερς: «Κέρδισε θέση 3ου επιθετικού και θα παίξει περισσότερο»

Ολυμπιακός – Μαρτίνς για Κάιπερς: «Κέρδισε θέση 3ου επιθετικού και θα παίξει περισσότερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την απόδοση δύο παικτών του Ολυμπιακού που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τον έναν εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών εξήγησε στη Nova γιατί παραχωρήθηκε ξανά ως δανεικός ο Λοβέρα, ενώ για τον Κάιπερς τόνισε ότι έχει ήδη “ανέβει” στο ρόστερ της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τον Λοβέρα: Πραγματικά η ποιότητα του Λοβέρα είναι αδιαμφισβήτητη. Θεωρώ πως έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Πάντα το λέγαμε και πάντα το πιστεύαμε. Έχει πολλά να δώσει. Νομίζω αυτή η περίπτωση έχει να κάνει με το θέμα της προσαρμογής. Ο Λοβέρα ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα που λέγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί. Ποιος ξέρει μπορεί να γυρίσει πιο ώριμος και πιο έτοιμος;

Για τον Κάιπερς: Πραγματικά ο Κάιπερς είχε πολύ ανταγωνισμό. Είχε μπροστά του και τον Σουντανί οπότε ήταν 4ος. Ο Κάιπερς δουλεύει πολύ. Έχει πολύ καλή προσωπικότητα. Είναι στους παίκτες που θέλουμε. Έχει κερδίσει ήδη τη θέση του 3ου επιθετικού και σκεφτόμαστε να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες.

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Μαρτίνς για Κάιπερς: «Κέρδισε θέση 3ου επιθετικού και θα παίξει περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy