27 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Οριστικά δικός του ο Ρέαμπτσιουκ – Με την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα ο Μολδαβός

Ολυμπιακός: Οριστικά δικός του ο Ρέαμπτσιουκ – Με την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα ο Μολδαβός

Ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής στη «μάχη» με την Πόρτο και έκανε δικό του τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που αναμένεται στην Αθήνα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου απόψε για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». 

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός «νίκησε» την Πόρτο και έκανε δικό του το αριστερό μπακ που ήθελε. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησα με την Πάσος Φερέιρα σε ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ και παρά την επιθυμία της Πόρτο να πάρει τον παίκτη, αφού είχε τον πρώτο λόγο διατηρώντας ποσοστό από τα δικαιώματά του, ο ίδιος δεν συναίνεσε και επέλεξε Ολυμπιακό, αφού εκεί του εξασφαλιζόταν θέση βασικού σε αντίθεση με τους «δράκους», όπου υπάρχει ο Ζαϊντού, που είχε «κλέψει» η πορτογαλική ομάδα από τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 22χρονος Μολδαβός αναμένεται πλέον στην Αθήνα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και συγκεκριμένα στη 1:00 ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό

To άρθρο Ολυμπιακός: Οριστικά δικός του ο Ρέαμπτσιουκ – Με την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα ο Μολδαβός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ