25 Ιανουαρίου 2022

Ο Αλέκος Αλεξανδρής ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Αλέκος Αλεξανδρής είναι κι επίσημα ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού το γεγονός ανακοινώθηκε και τυπικά από τη Θεσσαλική ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει καριέρα προπονητή, αλλά μετά το πέρασμά του από τον Αμαρυνθιακό, αποφάσισε να αναλάβει ένα διαφορετικό πόστο στην ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέον είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε – μάλιστα – ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά».

To άρθρο Ο Αλέκος Αλεξανδρής ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα Λάρισας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ