27 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πουλήσει μία από τις Χρυσές Μπάλες του

O Πορτογάλος σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, κέρδισε την Χρυσή Μπάλα του 2013, που τότε ήταν η δεύτερη Χρυσή Μπάλα που είχε στην κατοχή του. Κατέκτησε άλλες τρεις στην συνέχεια, το 2014, το 2016 και το 2017. Μαζί με την Χρυσή Μπάλα του 2008, συνολικά οι Χρυσές Μπάλες που έχει ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ είναι 5.

Η πραγματική Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με την Marca, βρίσκεται στο Μουσείο για τον Ρονάλντο στην γενέτειρά του στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Ο ίδιος όμως ζήτησε να δημιουργηθεί αντίγραφο του βραβείου, ώστε να πουληθεί και τα κέρδη να πηγαίνουν στο ίδρυμα «Κάνε μια Ευχή».

Νικητής της δημοπρασίας για την Χρυσή Μπάλα του 2013, ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του Ισραήλ, ο Idan Ofer, ο οποίος έδωσε 600.000 ευρώ για να έχει στην κατοχή του το βραβείο του Πορτογάλου σούπερ-σταρ. Στον Ofer ανήκει το 1/3 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδας από την Ισπανία και μία από τις δύο μεγάλες αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης ( ομάδα που αγωνιζόταν ο Ρονάλντο το 2013).

Τα 600.000 ευρώ πήγαν στο ίδρυμα «Κάνε μια Ευχή» και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι ευχές πολλών παιδιών που βρισκόντουσαν άρρωστα σε άσχημη κατάσταση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ