19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Μέσι έφερε την «απόδραση» της Μπαρτσελόνα (video)

Ο Μέσι έφερε την «απόδραση» της Μπαρτσελόνα (video)

Η Μπέτις πλησίασε πολύ κοντά στο να «κόψει» βαθμούς από την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», αλλά η είσοδος του Μέσι στο παιχνίδι έφερε το «διπλό» των Καταλανών (3-2) με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στα τελευταία λεπτά. Δεύτεροι μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης οι «μπλαουγκράνα».

Έστω κι αν αγχώθηκε για 87΄ λεπτά και βρέθηκε κοντά σε γκέλα, η Μπαρτσελόνα πέτυχε την 6η της σερί νίκη στη La Liga, φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Μπέτις. Οι Καταλανοί πέρασαν με 3-2 από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», με τον Μέσι να τους δίνει τεράστια ώθηση, προερχόμενος από τον πάγκο και τον Τρινκάο να τους «λυτρώνει» τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Με τον Μέσι να μένει στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι… αλώνιζαν και στο 38΄ άνοιξαν το σκορ με τον Ιγκλέσιας.

Ο Ρόναλντ Κούμαν είδε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και  στην επανάληψη πέρασε τον Αργεντινό στο ματς (57΄). Δύο λεπτά αργότερα ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα νίκης στο 68΄, μετά από αυτογκόλ του Ρουίθ, που… δημιουργήθηκε από τρομερή κάθετη του Μέσι. Ο παίκτης της Μπέτις όμως εξιλεώθηκε στο 75΄, γράφοντας το 2-2.

Τελικά, οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτές που έσωσαν την παρτίδα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τρινκάο, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 57΄ μαζί με τον Μέσι χάρισε στους Καταλανούς το «τρίποντο» στο 87΄.

Με τη νίκη αυτή, η Μπαρτσελόνα έπιασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο ποδοσφαιρικοί «γίγαντες» βρίσκονται όμως στο -7 από την Ατλέτικο, που έχει και δυο ματς λιγότερα.

To άρθρο Ο Μέσι έφερε την «απόδραση» της Μπαρτσελόνα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ