14 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Πινόκιο του Ντελ Τόρο κερδίζει… και δεν μεγαλώνει η μύτη του πια

«Μετά την πανδημία, το καλύτερο που μου συνέβη είναι να είμαι εδώ τώρα». Έτσι υποδέχτηκε o Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο τη νίκη του «Πινόκιο» του που πλέον είναι η ταινία  που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο «Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο», όπως έχουμε ήδη γράψει, είναι ένα επαναστατικό δημιούργημα καθώς ξεπερνά τον μύθο και εμπνέεται από την πρόσφατη ιστορία.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Σε σχέση με την ταινία του, που ήταν παραγωγή του, ο Ντελ Τόρο θα αναφέρει: «Είμαστε στο μέσο μιας μετάβασης μετά την πανδημία και δεν ξέρουμε ακόμα καθαρά που πηγαίνουμε. Δεν θα το μάθουμε τα επόμενα δύο χρόνια αλλά σε περίπου 10. Δεν γνωρίζουμε το μέγεθος των οθονών που θα παρακολουθούμε, ούτε αν θα επαναπροσδιορίσουμε τη διασκέδαση ή την καλλιτεχνική φόρμα», θα αναφέρει. «Ο Πινόκιο δεν μιλάει για το παρελθόν αλλά για το Τώρα», θα συμπληρώσει.

Η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται σε περιορισμένους ελληνικούς κινηματογράφους και υπάρχει διαθέσιμη στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Διαβάστε την αναλυτική κριτική μας για την σπουδαία αυτή ταινία εδώ: Ο Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ως εργαλείο για να μεγαλώσει καλύτερα η γενιά των παιδιών του κινητού.

Περισσότερα για τους νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2023, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ