16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Τραμπ πείστηκε να υπογράψει για μη γίνει shutdown παίζοντας γκολφ

Ο Τραμπ πείστηκε να υπογράψει για μη γίνει shutdown παίζοντας γκολφ

Εκατομμύρια Αμερικανοί που περιμένουν βοήθεια από το κράτος αλλά ο πρόεδρος τους ήθελε να… κάνει τα δικά του. Τελικά, ο Ντόναλντ Τραμπ πείστηκε και έβαλε υπογραφή στο νομοσχέδιο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας και των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε την περισσότερη Κυριακή του παίζοντας γκολφ στο Παλμ Μπιτς. Μάλλον εκεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε ότι πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις που του άσκησαν μέλη του Κογκρέσου, τόσο από πλευράς Δημοκρατικών όσο και από πλευράς Ρεπουμπλικάνων.

Click4more ΗΠΑ: 1 εκατ. νέα κρούσματα σε μια εβδομάδα – Έσπασε το φράγμα των 19 εκατ.

Και μετά το γκολφ, υπέγραψε το νομοσχέδιο που προβλέπει δαπάνες 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να στηριχθεί η αμερικανική οικονομία, που δέχεται βαρύ πλήγμα από τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε επίσης το σχέδιο νόμου για τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους, που αποτρέπει την αναστολή λειτουργίας τομέων του ομοσπονδιακού κράτους, του επιλεγόμενου shutdown.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν εξήγησε γιατί άλλαξε γνώμη για το νομοσχέδιο. Λίγη ώρα πριν το υπογράψει, έκανε μια ανάρτηση στο twitter υποσχόμενος «καλά νέα» σύντομα.

To άρθρο Ο Τραμπ πείστηκε να υπογράψει για μη γίνει shutdown παίζοντας γκολφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ