14 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Χρήστος Αρμάγος, νέος Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Εκλέχθηκε μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρ. Κακαβά

από την έντυπη έκδοση

Ο κ. Χρήστος Αρμάγος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Σώματος, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός ψηφίστηκε από το 96% των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Κακαβά και τη νέα δημοτική αρχή, με μοναδικό θέμα: «Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής».

Κατά πλειοψηφία νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με φανερή ψηφοφορία, εκλέχθηκε ο κ. Χρήστος Αρμάγος, που είχε προταθεί από τον νέο Δήμαρχο Καρπενησίου. Ο κ. Αρμάγος έλαβε 24 ψήφους υπέρ και 1 κατά, επί του συνόλου των παρόντων δημοτικών συμβούλων (διαπιστώθηκε απαρτία)· διαφώνησε με την επιλογή του ο κ. Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και τέως αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής υπό τον κ. Σουλιώτη. Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, ο κ. Αρμάγος θήτευσε ως πρόεδρος στο Συμβούλιο Κοινότητας Καρπενησίου.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες και πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή στον καθένα ξεχωριστά και στον τόπο μας γενικά. Ευχαριστώ τον κ. δήμαρχο για την πρόταση προς στο πρόσωπό μου και ευχαριστώ και το Σώμα που υπερψήφισε την πρότασή του. Στο επόμενο διάστημα θα κληθούμε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να πάρουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αποφάσεις που θα χρειαστούν τη σύμπνοια και τη συνεργασία όλων και σε αυτό το πνεύμα το Προεδρείο θα κινηθεί. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ