30 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: Συναγερμός για τουρίστες θετικούς στον κορονοϊό – Μεγάλη κινητοποίηση για την μεταφορά τους στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, καθώς τρεις τουρίστες από την Γαλλία εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μία μητέρα με τα δύο παιδιά της, που θα ταξίδευαν για Ζάκυνθο. 

Οι τουρίστες υποβλήθηκαν σε τεστ μαζί με γκρουπ που θα ταξίδευε από την Πάτρα στην Ζάκυνθο και έτσι διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για μια μητέρα με τα παιδιά της, 50, 24 και 12 ετών. 

Για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο στήθηκε επιχείρηση από τις Υγειονομικές Αρχές της περιοχής στο κέντρο της Πάτρας όπου βρίσκονταν και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Γεωργίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Εκεί έφθασαν πλήρωμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παραλάβει και να τους διακομίσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. 

Δείτε φωτογραφίες:

Οι τουρίστες θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Πάτρας που έχει μιστωθεί από το αρμόδιο υπουργείου για να χρησιμοποιηθεί για ξενοδοχείο καραντίνας

Με πληροφορίες από tempo24.news

To άρθρο Πάτρα: Συναγερμός για τουρίστες θετικούς στον κορονοϊό – Μεγάλη κινητοποίηση για την μεταφορά τους στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ