23 Ιουνίου 2021

Πάτρα: Σφοδρές αντιδράσεις για το λιανεμπόριο- «Εμείς θα ανοίξουμε τη Δευτέρα» – Εσπευσμένα στην περιοχή ο Πέτσας

Πάτρα: Σφοδρές αντιδράσεις για το λιανεμπόριο- «Εμείς θα ανοίξουμε τη Δευτέρα» - Εσπευσμένα στην περιοχή ο Πέτσας

Αντιδρούν έντονα οι έμποροι της Πάτρας απέναντι στην απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Αχαΐα, την Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη.

Όπως αναφέρει thebest.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες σκοπεύουν να τραβήξουν το δικό τους δρόμο και να ανοίξουν τα καταστήματά τους με τα μέτρα που ισχύουν για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

“Με ποια λογική ανοίγει η Αθήνα η οποία είναι κατακόκκινη επιδημιολογικά, αλλά όχι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη;” αναρωτήθηκε μιλώντας στο thebest. gr ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Πάει στην Πάτρα ο Πέτσας

Oι έμποροι θα συναντηθούν την Κυριακή στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίο έρχεται στην Πάτρα ακριβώς γι αυτό το λόγο.

click4more: Lockdown: «Αλαλούμ» με τα μέτρα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη – Τελικά τι ισχύει;

Ο υφυπουργός Στέλιος Πέτσας, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη στις 09:00 και αμέσως μετά θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εμπόρων, στο Επιμελητήριο. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, προκειμένου να τους προστατεύσουν στην περίπτωση “ευτράπελων”.

To άρθρο Πάτρα: Σφοδρές αντιδράσεις για το λιανεμπόριο- «Εμείς θα ανοίξουμε τη Δευτέρα» – Εσπευσμένα στην περιοχή ο Πέτσας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά