19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Βουνού. Ο δήμος Καρπενησίου προτείνει μια εικονική περιήγηση στο, μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Βουνού Καρπενησίου

Προτείνοντας μία εικονική περιήγηση στο μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Βουνού που βρίσκεται στο Καρπενήσι, ο δήμος Καρπενησίου καλει τους φίλους των βουνών και της Ευρυτανίας, να ανεβάσουν φωτογραφίες από τα ευρυτανικά βουνά στο instagram του δήμου, αφυπνίζοντας και τιμώντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο την σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Βουνού, οπως οριστηκε η 11η Δεκεμβρίου, η οποία εορτάστηκε επίσημα για πρώτη φορά το 2003.

Το Μουσείο Βουνού Καρπενησίου εγκαινιάστηκε το 2018

Τα βουνά της Ευρυτανίας μας γιορτάζουν! Με αφορμή την ημέρα αυτή ας κάνουμε μια εικονική περιήγηση στο Μουσείο Βουνού του Δήμου Καρπενησίου, το μοναδικό στην Ελλάδα, και ας ανέβουμε τις κορυφές των βουνών μας μέσα από τις εικόνες που θα μοιραστείτε εσείς μαζί μας. Περιμένουμε τις δικές σας φωτογραφίες από τα βουνά της περιοχής μας να τις ποστάρουμε στο Instagram του Δήμου μας: dimos_karpen. Ας πάρουμε τα βουνά…”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ