27 Σεπτεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός: «Ανέκδοτο η επιστροφή με το πούλμαν» δήλωσε ο Πασκουάλ

Παναθηναϊκός: «Ανέκδοτο η επιστροφή με το πούλμαν» δήλωσε ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και θυμήθηκε το περιστατικό με το πούλμαν και την επιστροφή της ομάδας του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι ήταν δύσκολο να προετοιμάσει την ομάδα στη συνέχεια για τους τελικούς του πρωταθλήματος, το οποίο και χαρακτήρισε το πιο ικανοποιητικό της καριέρας του.

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ

«Κάθε σύλλογος έχει τη δική του νοοτροπία και ο Παναθηναϊκός τότε είχε μια νοοτροπία νικητή. Χάσαμε στον προημιτελικό στην Κωνσταντινούπολη και εκεί έγινε ό,τι έγινε. Ξέρω ότι όλοι μίλησαν γι’ αυτό, αλλά για μένα, ως προπονητής, ήταν σημαντικό να μιλήσω στους παίκτες και να λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Για μένα, αυτό το περιστατικό ήταν ένα ανέκδοτο.

Καταφέραμε πραγματικά να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και λίγο μετά κερδίσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα στον πέμπτο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Έχω πολλούς τίτλους, αλλά μπορώ να σας πω ότι το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και το πιο ικανοποιητικό, λόγω όλων αυτών που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν».

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Ανέκδοτο η επιστροφή με το πούλμαν» δήλωσε ο Πασκουάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ