5 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Πανελλαδικές 2021 / Με δαπάνη της ΠΕ Ευρυτανίας η μεταφορά μαθητών προς τα εξεταστικά κέντρα

Το ποσό των 1.500 ευρώ δαπανά η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας για τη μεταφορά μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού προς τα εξεταστικά κέντρα, κατά την διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων 2021, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. Καθώς τα εξεταστικά κέντρα σε επίπεδο νομού είναι τρία (3), εκ των οποίων τα δύο στην πόλη του Καρπενησίου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), καθίσταται αναγκαία η διευκόλυνση των υποψηφίων που πρέπει να μετακινηθούν ώστε να πάρουν μέρος στις εξετάσεις.

Πιο ειδικά, η «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΑΞΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Ι.Κ.Ε.» αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός μαθητή από τη Φουρνά στο εξεταστικό κέντρο Γενικού Λυκείου Καρπενησίου και αντίστροφα, ο Γεώργιος Στερόπουλος τη μεταφορά τριών μαθητών από τον Άγιο Γεώργιο και την Κρέντη επίσης προς το ΓΕΛ Καρπενησίου και αντίστροφα, καθώς και τεσσάρων μαθητών από τον Άγιο Γεώργιο και τη Δυτ. Φραγκίστα στο ΕΠΑΛ Καρπενησίου και αντίστροφα.

Ακόμη, ο Παπαδημητρίου Κων/νος αναλαμβάνει τη μεταφορά από και προς το Λημέρι και τη Γρανίτσα στο εξεταστικό κέντρο Ραπτοπούλου, ενώ στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Α.Ε. ανατέθηκε η μεταφορά με επιστροφή -με μικρό λεωφορείο- έξι μαθητών από τη Γρανίτσα στο εξεταστικό κέντρο Ραπτοπούλου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ