19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνα σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για την περίπτωση 40χρονης νοσηλεύτριας, η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορoνοιού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννάκος, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Ο κ. Γιαννάκος επισήμανε ότι η νοσηλεύτρια ήταν απολύτως καλά στην υγεία της.

 «Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στις 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί», τόνισε ο κ. Γιαννάκος, στις δηλώσεις του.

To άρθρο Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ