Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας ο Χρήστος Μουτσώκος

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας κ Χρήστος Μουτσώκος, παραμένει στη θέση του στην διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας, με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και συνεχίζει στην υπηρεσία του για τον επόμενο τουλάχιστον ένα χρόνο.

Παλαιότερα υπηρέτησε για χρόνια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας από την θέση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου για πολλά χρόνια με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και αργότερα ως Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας. 

Στην συνέχεια υπηρέτησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες της Ασφάλειας Λαμίας που είχε τη Διοίκησή της μέχρι την προαγωγή του σε Αστυνομικό Διευθυντή τον Νοέμβριο του 2018.

Το 2019 τοποθετήθηκε και πάλι Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Δ/νση Ευρυτανίας όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμη.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά