20 Μαΐου 2022

“ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής”, το νέο όνομα. Πάνω από 170.000 η συμμετοχή, πόσοι ψήφισαν σε Καρπενήσι και Παλαιοκατούνα

Πάνω από 170.000 μέλη συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (8/5) σε όλη την Ελλάδα.  Η συντριπτική πλειονότητα των ψηφισάντων – ίσως και πάνω από 90%, σύμφωνα με πληροφορίες – επέλεξε το «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» για νέο όνομα του κόμματος. Την πλήρη ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, εξέφρασε αργά το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην Ευρυτανία, όπως είχαν γράψει τα Ευρυτανικά Νέα, στήθηκαν δύο κάλπες, σε Καρπενήσι και Παλαιοκατούνα, στις οποίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσήλθαν συνολικά 167 μέλη του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα με την επιλογή νέου ονόματος, έγινε και η ψηφοφορία για την εκλογή των συνέδρων και την ανάδειξη των νέων οργάνων στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανώσεις.

Η Ευρυτανία θα εκπροσωπηθεί στο 3ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με 8 συνέδρους, οι 7 από τη Δ.Ο. Καρπενησίου και ο ένας από τη Δ.Ο. Αγράφων. Σε ποσοστό που άγγιξε το… 94%, οι Ευρυτάνες επέλεξαν το «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» ως νέο όνομα του κόμματος.

Στα Ευρυτανικά Νέα της Τετάρτης (11/5) θα δείτε αναλυτικά τα αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας, τους υποψήφιους που εκλέχθησαν στα όργανα του κόμματος και τους συνέδρους.

Η δήλωση Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε χθες, με αφορμή την ολοκλήρωση της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας: «Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη,  που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους.

Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας.

Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες.

Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ