6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ποτέ δεν πήρα πολλά λεφτά και οι λόγοι είναι δύο»

«Δεν μπορεί να παίρνει ένας άνθρωπος 1.000 το μήνα κι εσύ 10.000 το επεισόδιο», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς, αλλά και για τις οικονομικές απολαβές των ηθοποιών.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε φέτος. Ο ρόλος μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω παίξει στην τηλεόραση και στο θέατρο. Είναι στωϊκός, άνθρωπος της δεύτερης σκέψης, είναι δίκαιος προς τα παιδιά του, προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία στην οικογένεια», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας απάντησε στη συνέχεια για τις οικονομικές απολαβές: «Εγώ είμαι από τους ηθοποιούς που ποτέ δεν πήραν πολλά λεφτά, για δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί ελάχιστες φορές μου πρότειναν πολλά λεφτά και ο δεύτερος είναι ότι δεν ήθελα να παίρνω πολλά λεφτά, αισθανόμουν μια ενοχή.

Δεν μπορεί να παίρνει ένας άνθρωπος 1.000 ευρώ το μήνα κι εσύ να παίρνεις 7.000 το επεισόδιο, 8, 10, 12… Υπάρχουν συνάδελφοί μας που έχουν πάρει πολύ περισσότερα. Δεν είναι μια τεράστια αδικία απέναντι στον άλλον;».

«Πιστεύω ότι το metoo θα έχει ένα αποτέλεσμα μέσα στην επόμενη πενταετία. Ο κόσμος δεν έχει μιλήσει», πρόσθεσε επίσης ο Πασχάλης Τσαρούχας.

To άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ποτέ δεν πήρα πολλά λεφτά και οι λόγοι είναι δύο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy