Πασχαλινό γλέντι στο Καρπενήσι με τη Γιώτα Χαλκιά και το χορευτικό του Πολιτιστικού. Πώς θα το παρακολουθήσετε online

Η Γιώτα Χαλκιά έρχεται στο Καρπενήσι και στις οθόνες σας, προσκεκλημένη του Stoxos 104,9, για ένα μοναδικό πασχαλινό γλέντι με χορό και τραγούδι, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα (3/5)*.

Πρόκειται για μια υπηρεσία-εκδήλωση on demand: μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριο-κωδικό σας, ώστε να παρακολουθήσετε το πασχαλινό γλέντι από τον υπολογιστή, την τηλεόραση, το τάμπλετ ή το κινητό σας.

Η Γ. Χαλκιά θα μιλήσει για την πορεία της στο Δημοτικό τραγούδι και παρέα με τον Θοδωρή Μάκκα, έναν νέο τραγουδιστή από τον τόπο μας, θα αναβιώσει παραδοσιακές μουσικές και χορούς από την Ευρυτανία. Στο κλαρίνο είναι ο Νίκος Τζουκόπουλος, στο βιολί ο Σάκης Καρακώστας, τουμπερλέκι ο Δημήτρης Ρούσκας και κιθάρα ο Κώστας Κολτούκης.

Το πασχαλινό γλέντι θα πλαισιώσει χορευτικά, αλλά και προβάλοντας τις φορεσιές της Ευρυτανίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου. Την ιστορία του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου, στο Κλαυσί Ευρυτανίας -όπου και έγιναν τα γυρίσματα- θα αναφέρει ο π. Σπύρος Μποτονάκης, εφημέριος του ναού. Το «Χριστός Ανέστη» θα ψάλλουν παιδιά, μέλη της χορωδίας του Τάσου Ηλιόπουλου. Παρουσιαστής είναι ο Ηλίας Τσώνης.

*Για το γύρισμα όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού και τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, σύμφωνα με την άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής προστασίας.

Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία και τον τρόπο παρακολούθησης του πασχαλινού γλεντιού στο Καρπενήσι ΕΔΩ

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά