18 Ιουνίου 2021

Πελετίδης σε Πέτσα: Ανοίξτε τα καταστήματα στην Πάτρα – Νέα γιουχαΐσματα έξω από το Δημαρχείο (video)

Πελετίδης σε Πέτσα: Ανοίξτε τα καταστήματα στην Πάτρα - Νέα γιουχαΐσματα έξω από το Δημαρχείο (video)

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. 

Πάντως όπως μεταδίδει το thebest.gr, έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το Δημαρχείο, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι γιουχάισαν τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ ακούγονταν φωνές “ανοίξτε μας”, από το πλήθος.

Μάλιστα κάποιος φαίνεται να πετά κάτι προς το αμάξι του υφυπουργού.

Ο Στέλιος Πέτσας κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο όπου υπάρχει ήδη συγκεντρωμένο πλήθος για δεύτερο γύρο διαμαρτυρίας.

Πελετίδης: Να θωρακιστεί υγειονομικά η πόλη και να ανοίξουν τα καταστήματα

Ενημερώνοντας τον συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το Δημαρχείο, ο κ. Πελετίδης ανέφερε πως ζήτησε από τον Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα καταστήματα.

Στάθηκε όμως και στην σημασία που έχει το να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης της μετάδοσης, καθώς όπως δεν είναι τα καταστήματα που προκαλούν την έξαρση. Γι αυτά τόνισε πως θα πρέπει να ανοίξουν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

To άρθρο Πελετίδης σε Πέτσα: Ανοίξτε τα καταστήματα στην Πάτρα – Νέα γιουχαΐσματα έξω από το Δημαρχείο (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά