5 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Περιφέρεια Στ. Ελλάδας / Με 150.000 ευρώ θα συντηρηθούν οι γέφυρες “Μπέλεϊ” σε Πανταβρέχει και Χελιδόνα Ευρυτανίας

Έργο ενταγμένο σε μια σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση του οδικού δικτύου εντός της Ευρυτανίας, αποτελεί το έργο επισκευής γεφυρών “Μπέλεϊ” που χρηματοδοτεί με 150.000 ευρώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

από την έντυπη έκδοση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο: “Συντήρηση γεφυρών “Μπέλεϊ” Π.Ε. Ευρυτανίας”, αρχικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Το έργο πρέπει να παραδοθεί σε 12 μήνες.

Αντικείμενο είναι η επισκευή και συντήρηση μεταλλικών γεφυρών τύπου “Μπέλεϊ”. Ειδικότερα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών, επιστεγάσεις, χρωματισμοί και άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις.

«Εκτελούμε στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας μια σειρά έργων, τα οποία αναβαθμίζουν αισθητά το οδικό δίκτυο, δίχως να αλλοιώνουν υπέρμετρα το φυσικό περιβάλλον. Στην ίδια κατεύθυνση, ξεκινούμε εργασίες επισκευής – συντήρησης των μεταλλικών γεφυριών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός.

«Με το συγκεκριμένο έργο παρεμβαίνουμε στο οδικό δίκτυο Διπόταμα –  Χελιδόνα και Ροσκά – Πανταβρέχει με σημαντικές εργασίες στις υπάρχουσες γέφυρες τύπου “Μπέλεϊ”, για την αναβάθμιση και συντήρηση του οδικού μας δικτύου», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός.

[ΦΩΤΟ: Η γέφυρα στη Χελιδόνα Ευρυτανίας]

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ