3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

ΠΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Θεσσαλίας

Δράση για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη δομή «ΓΕΦΥΡΑ».

Η συγκέντρωση των ειδών στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Κτιριακό Συγκρότημα ΟΑΕΔ, Θέση Ξηριάς στο Καρπενήσι.

Τα προτεινόμενα είδη ανάγκης είναι:

  • Εμφιαλωμένο νερό
  • Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, γάλατα, δημητριακά, βρεφικές κρέμες κ.α.)
  • Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους (συσκευασμένα)
  • Είδη υγιεινής (σερβιέτες, πάνες, μωρομάντηλα κ.α.)
  • Φορητοί φορτιστές, φακοί

«Στη Στερεά Ελλάδα δοκιμαζόμαστε και δουλεύουμε σκληρά για να αποκαταστήσουμε τις υποδομές μας και τις ιδιωτικές περιουσίες. Ωστόσο οι συμπολίτες μας στη γειτονική Θεσσαλία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ήδη από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαμε στην άμεση ανάγκη τους για πόσιμο νερό στέλνοντας υδροφόρες της Περιφέρειας και εμφιαλωμένο νερό προσφορά των εταιριών της περιοχής μας. 

Σήμερα ξεκινούμε μια εθελοντική δράση για να συγκεντρώσουμε επιπλέον είδη, απαραίτητα για την καθημερινή τους διαβίωση, που πλέον είναι τόσο δύσκολη. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά τους. Καλούμε όλους τους Στερεοελλαδίτες να σταθούν αλληλέγγυοι και με το υστέρημά τους να στηρίξουν τους γείτονες μας στην πιο δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με αφορμή την έναρξη της δράσης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ