29 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο σάλας / Στο Λουτράκι θα βάλει τα θεμέλια ανόδου το Καρπενήσι Φούτσαλ – Τέσσερις ομάδες για μία θέση

Το πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας στο ποδόσφαιρο σάλας επιστρέφει στη δράση, με το Καρπενήσι Φούτσαλ να διεκδικεί την άνοδο στην πρώτη εθνική. Η αρχή της προσπάθειας θα γίνει από το Λουτράκι, το διήμερο 5-6 Ιουνίου. Δημοσιεύθηκε από την ΠΕΠΣ η προκήρυξη διεξαγωγής του μίνι πρωταθλήματος της Futsal League για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ ολοκληρώθηκε και η διαδικασία υποβολής συμμετοχής. Η α’ φάση θα γίνει στο Λουτράκι με τη μορφή υγειονομικής φούσκας και με τη συμμετοχή του Καρπενήσι Φούτσαλ, που στοχεύει -αρχικά- στην πρόκριση στους «4» και εν συνεχεία στον πολυπόθητο προβιβασμό.

Η σταδιακή επανέναρξη δραστηριοτήτων του κοινωνικού γίγνεσθαι έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή στο γήπεδο και των ομάδων της Futsal League, του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας στο ποδόσφαιρο σάλας όπου μετέχει και το Καρπενήσι. Με στόχο να διασφαλιστεί η υγειονομική ασφάλεια, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πρωτάθλημα σε δύο φάσεις, υπό τη μορφή «φούσκας» και με κοινή έδρα για όλους τους συλλόγους.

Οι αγώνες για την α’ φάση της Futsal League θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Ιουνίου σε εγκαταστάσεις στο Λουτράκι, για να ακολουθήσει μια εβδομάδα αργότερα (12-13/6) η β’ φάση, όπου θα αναδειχθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα.

Θα σχηματιστεί, τελικά, ένας όμιλος, και θα αγωνιστούν για την άνοδο οι σύλλογοι: Καρπενήσι Φούτσαλ, Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Πήγασος Αγίας Παρασκευής και Α.Ε. Ψυχικού.

Λόγω της δήλωσης συμμετοχής μόνο τεσσάρων ομάδων, η διεξαγωγή της β’ Φάσης τροποποιείται. Θα διεξαχθούν μονοί ημιτελικοί το Σάββατο 12 Ιουνίου (1-4 και 2-3), σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα έχει προκύψει από τους αγώνες της α’ Φάσης. Την Κυριακή (13/06) θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Οι αποστολές των ομάδων, οι διαιτητές, καθώς και τα μέλη της ΠΕΠΣΣ που θα δώσουν το παρών -αρχικά- στο Λουτράκι, θα υποβληθούν υποχρεωτικά σε rapid test, σε πιστοποιημένο εργαστήριο, την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησής τους, με την υποχρέωση να κοινοποιηθούν άμεσα τα αποτελέσματα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ