1 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποιο τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται να επιστρέψει

Έκανε αισθητή την παρουσία του πριν από χρόνια στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει με αρκετές αλλαγές.

Η αλήθεια είναι ότι με την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό αέρα γέννησε πολλά σχόλια που διανύοντας τώρα περίοδο… σόσιαλ μίντια, οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για την επιστροφή του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ALPHA έχει βάλει στο τραπέζι και μελετά την παραγωγή του BLACK OUT, του τηλεπαιχνιδιού που προβλήθηκε πρώτη φορά στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1 το 2011 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ.

Φαντάζομαι πως πολλοί τηλεθεατές θα θυμούνται τις σκηνές με τους παίκτες να… ουρλιάζουν προσπαθώντας να βρουν τι είναι αυτό που πιάνουν στο σκοτεινό δωμάτιο.

Διάφορες παραλλαγές μάλιστα του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού έχουμε δει και σε άλλες εκπομπές, όπου δοκιμάζονται οι αντοχές των παικτών. Ο ALPHA όμως, θέλει για το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή γύρω στον Φεβρουάριο του 2022 να βγάλει στον αέρα το αυθεντικό BLACK OUT, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, επιθυμία της διοίκησης είναι σε πολλά… αν όχι σε όλα τα επεισόδια να μπαίνουν στο σκοτεινό δωμάτιο σελέμπριτις δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους… αλλά και τις αντοχές και τους φόβους τους.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι ένα… πρόβλημα που φαίνεται να απασχολεί τα στελέχη του σταθμού είναι πως την περίοδο προβολής του BLACK OUT από τον ΑΝΤ1 υπήρξαν αντιδράσεις για κακοποίηση ζώων και μάλιστα κάποιες καταγγελίες ακολούθησαν τη δικαστική οδό, χωρίς ωστόσο να καταδικαστεί κάποιος από τους καταγγελλόμενους. Αυτό όμως, σε περίοδο που όπως ανέφερα τα σόσιαλ μίντια παίζουν δραστικό ρόλο φαίνεται πως λειτουργεί ανασταλτικά για στελέχη του ALPHA που θέλουν να προσεχθούν πολλά στην παραγωγή του.

Οι οριστικές αποφάσεις για το αν τελικά το BLACK OUT επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο ή θα μείνει… στην προετοιμασία του θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα, όπου θα αποφασιστεί και ποιος θα βρεθεί στο… ανοιγοκλείσιμο των φώτων…!

To άρθρο Ποιο τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται να επιστρέψει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ