22 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πολιτική εκδήλωση. Απόψε στις 8:00 στο Κεφαλόβρυσο, ο Νίκος Σουλιώτης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου  

Θα παρουσιάσει και τα περισσότερα ονόματα του συνδυασμού του “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ”

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου και παρουσιάζει τα περισσότερα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του, “της ομάδας νίκης”, όπως τη χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες του, ενώ επίσης αποκαλύπτει και το νέο όνομα του συνδυασμού.

Η παρουσίαση του συνδυασμού, μέχρι τώρα ονομαζόμενου “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ” που, ωστόσο, θα αλλάξει, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 8:00 το απόγευμα στο Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου. Ωστόσο, τόσο ο τόπος, όσο και η ημερομηνία δεν έχουν επιλεγεί τυχαία, σύμφωνα με τους συνεργάτες του δημάρχου.

Ο Νίκος Σουλιώτης επέλεξε σημειολογικά να παρουσιάσει τον συνδυασμό του τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα το 1974, κάτι που χαρακτηρίζει τη δημοκρατία και τη συνεργασία, τονίζουν οι συνεργάτες του.

Αλλά και ο τόπος επίσης έχει σημειολογικό χαρακτήρα, τονίζουν, καθώς το Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου είναι ο πιο ιστορικός χώρος του δήμου, τόπος νικηφόρων μαχών και ηρώων που έπεσαν για την πατρίδα, καθώς φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από τον θάνατο του Μάρκου Μπότσαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Καρπενησίου, Νίκου Σουλιώτη, έχει συμπληρωθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά το 60%. Επιπλέον, ο βασικός πυρήνας των συνεργατών του θα είναι και πάλι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ θα υπάρχει και μεγάλο ποσοστό ανανέωσης των προσώπων του συνδυασμού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ελάχιστες αλλαγές θα γίνουν στον πυρήνα της νυν δημοτικής ομάδας Σουλιώτη. Στον νέο συνδυασμό θα είναι οι περισσότεροι νυν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ ο δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και συζητήσεις με δεκάδες νέα πρόσωπα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ