29 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Ελλάδα – Φαν΄τ Σχιπ: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Στην πολύ καλή εμφάνιση της Ελλάδας στην έδρα τη Σουηδίας, που όμως δεν συνοδεύτηκε και από το ανάλογο αποτέλεσμα (ήττα με 2-0) -αφού η γαλανόλευκη δεν μπόρεσε να σκοράρει στο… καλό της ημίχρονο- στάθηκε ο προπονητής της εθνική, Τζον Φαν’τ Σιπ, μετά τη λήξη του αγώνα στο “Friends Aena”.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν έκρυψε την απογοήτευση του, σχολίασε ακόμα τον τρόπο που η Εθνική δέχτηκαν τα δύο τέρματα από την Σουηδία και αναφέρθηκε στο μέλλον που έχει αυτή η ομάδα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεχτήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, δυστυχώς δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα και δεν μπορέσαμε να έχουμε το ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έδειξε η ομάδα σήμερα.

Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτήν την ομάδα, έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών, που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους».

To άρθρο Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Ελλάδα – Φαν΄τ Σχιπ: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ