Προς εκμίσθωση ο νερόμυλος του Μεγ. Χωριού. Τα θέματα του ΔΣ Καρπενησίου που συνεδριάζει το απόγευμα

Το θέμα της εκμίσθωσης του νερόμυλου που βρίσκεται στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλου Χωριού, συζητά στην αποψινή του συνεδρίαση (14/4) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Πρόκειται για τον νερόμυλο που βρίσκεται σε δημοτικό κτήριο, στη θέση «Μυλοκάλανος» Μεγάλου Χωριού Δ.Ε. Ποταμιάς.

Σύμφωνα με την εισήγηση, σχετικά με το ιστορικό του κτηρίου, το 1992 οικοδομική άδεια σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε ισόγειο κτήριο εμβαδού 40 τ.μ. και το 2012 έγινε ανακαίνιση του κτηρίου, σύμφωνα με μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καρπενησίου. Το ακίνητο έχει την τελική του μορφή ως σήμερα.

Με 6 θέματα το Δ.Σ.

Την 5η του τακτική συνεδρίαση για το 2021 πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Η συνεδρίαση θα γίνει διά περιφοράς και θα περιλαμβάνει συνολικά έξι (6) θέματα ημερήσιας διάταξης.

Πρόκειται για την έγκριση πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου (3ης/5-2-2021 συνεδρίασης), τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Δήμου Καρπενησίου 2020-2023 (1η Φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος), την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021, την έκθεση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2019, την έκθεση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2020 και την εκμίσθωση υδρομύλου στη θέση «Μυλοκάλανος» στην Κοινότητα Μεγάλου Χωριού.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά