23 Ιουνίου 2021

Προσοχή, βρέχει βράχους: Αυτός ο παραλιακός δρόμος της Αττικής είναι ο πιο επικίνδυνος της Ελλάδας (video)

Προσοχή, βρέχει βράχους: Αυτός ο παραλιακός δρόμος της Αττικής είναι ο πιο επικίνδυνος της Ελλάδας (video)

Στην Αττική και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στη Ψάθα και το Σχίνο βρίσκεται ίσως ο πιο ριψοκίνδυνος για να διασχίσει κανείς, δρόμος όλης της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον στενό παραλιακό δρόμο που συνδέει αυτές τις δύο ειδυλλιακές περιοχές της Αττικής. Η κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τραγική!

Το βουνό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον δρόμο κυριολεκτικά είναι έτοιμο να καταρρεύσει με την πρώτη δυνατή βροχή ή με έναν μικρό σεισμό (σ.σ. πληροφοριακά η περιοχή βρίσκεται μια ανάσα από το ρήγμα των Αλκυονίδων…).

Οι όποιες εργασίες γίνονται δεν φαίνονται ικανές στην συγκεκριμένη τουλάχιστον φάση τους να συγκρατήσουν το βουνό που είναι έτοιμο να καταρρεύσει και όπως θα δείτε και στο βίντεο τεράστιοι όγκοι βράχων βρίσκονται σε «αναμονή» προτού πάρουν τον δρόμο τους για τη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο του UPStories:

Εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, καλό θα ήταν οι εικόνες αυτές να αποτελέσουν τροφή για σκέψη από τους υπευθύνους και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πριν συμβεί κάποιο μοιραίο ατύχημα.

To άρθρο Προσοχή, βρέχει βράχους: Αυτός ο παραλιακός δρόμος της Αττικής είναι ο πιο επικίνδυνος της Ελλάδας (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά