“Πυρά” Μουτσινά για Survivor! “Ντροπή, αυτός ο Μακρόπουλος μου έσπασε τα νεύρα”

“Πυρά” Μουτσινά για Survivor! “Ντροπή, αυτός ο Μακρόπουλος μου έσπασε τα νεύρα”

Στο στόχαστρο έβαλε ο Νίκος Μουτσινάς Δείτε τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τη μπλε ομάδα του Survivor.

Το απόγευμα της Τετάρτης, όπως κάθε μέρα, στο “Καλό μεσημεράκι” προβλήθηκαν στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivorκαι φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ένα από τα βίντεο που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής ήταν αυτό με την Άννα Μαρία Βέλλη που πήρε το μπαλάκι της κόκκινης ομάδας την ώρα του αγώνα, ενώ ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μακρόπουλο που έχει σπάσει τα νεύρα των τηλεθεατών με το «δεν μπορεί».

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».

To άρθρο “Πυρά” Μουτσινά για Survivor! “Ντροπή, αυτός ο Μακρόπουλος μου έσπασε τα νεύρα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά