18 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων του Καρπενησίου. Πώς θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις – Κάλεσμα για στήριξη της αγοράς

Σε αναθέρμανση της αγοράς ενόψει του Πάσχα, ελπίζουν οι έμποροι του Καρπενησίου, με τον τοπικό σύλλογο να απευθύνει κάλεσμα για στήριξη από τους καταναλωτές. Ανοικτά μαγαζιά την Κυριακή των Βαΐων

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή των Βαΐων (28/4) τα καταστήματα στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο του φετινού εορταστικού ωραρίου που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος. Το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας αρχίζει το Σάββατο 27/4 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 7/5, ημέρα εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την περίοδο του Πάσχα, θα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Την Κυριακή 28 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) θα λειτουργήσουν από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:00 το μεσημέρι και από τη Μεγ. Δευτέρα (29/4) έως και τη Μεγ. Πέμπτη (2/5) από τις 9:00 το πρωί έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 9:00 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. και το Μεγ. Σάββατο (4/5) από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9:00 μ.μ.

Την Κυριακή του Πάσχα (5/5) και τη Δευτέρα 6 Μαΐου είναι αργία και θα παραμείνουν κλειστά, όπως επίσης και την Τρίτη (7/5) λόγω του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Υπενθυμίζεται πως, με απόφαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 (Πρωτομαγιά) έχει μετατεθεί για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, λόγω του ότι συμπίπτει με τη Μεγ. Τετάρτη.

Κάλεσμα για στήριξη της αγοράς

«Στηρίζουμε την τοπική αγορά αποτρέποντας την απαξίωση και τον μαρασμό του τόπου μας», δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, κα Σπυριδούλα Σιαφάκα, απευθύνοντας κάλεσμα για στήριξη των επιχειρήσεων του τόπου ενόψει Πάσχα. «Οι επιχειρήσεις μας είναι ενημερωμένες στο αντικείμενό τους, με ανταγωνιστικές τιμές, έτοιμες να καλύψουν κάθε καταναλωτική μας ανάγκη με χαμόγελο και επαγγελματισμό», προσθέτει.

«Στηρίζουμε την τοπική αγορά, κάνοντας τα ψώνια μας από τις τοπικές επιχειρήσεις. Έτσι, στην πραγματικότητα στηρίζουμε τον συγγενή μας, τον φίλο μας, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας», σημειώνει η πρόεδρος των εμπόρων και καταλήγει στο μήνυμά της: «Κερδίζουμε όλοι γιατί ο τζίρος ανακυκλώνεται μέσα στην πόλη μας, δεν φεύγει το ίδιο βράδυ για τα ταμεία των πολυεθνικών εταιρειών ή των υπερεθνικών αλυσίδων, δεν χάνεται μέσα από τις ηλεκτρονικές αγορές του ίντερνετ. Τα χρήματά μας από κάθε αγορά μένουν εδώ και δημιουργούν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίες για τους νέους».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, είναι σε εξέλιξη η προωθητική δράση – διαγωνισμός του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου. Για όλες τις αγορές άνω των τριάντα (30) ευρώ από τα καταστήματα του Καρπενησίου, κατά το διάστημα έως 10/5/24, οι καταναλωτές μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 10 δωροεπιταγές των πενήντα (50) ευρώ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ