17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Π. Μαρινάκης: Δεν υπήρξε κυβερνητική εντολή για μπάζωμα στα Τέμπη

Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση για το ζήτημα του μπαζώματος της περιοχής των Τεμπών όπου συγκρούστηκαν πριν από ένα χρόνο οι δύο αμαξοστοιχίες με απολογισμό 57 νεκρούς .

Μιλώντας νωρίτερα στον Ant1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε.. δεν εργαλειοποιούμε κανένα θάνατο σκύβουμε το κεφάλι θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

Χθες μιλώντας στο κοινοβούλιο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος είπε ότι δεν έδωσε σχετική εντολή, ενώ η αντιπολίτευση μιλάει για συγκάλυψη.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ