24 Σεπτεμβρίου 2021

Ρέθυμνο: Θετικός στον κορονοϊόο Μητροπολίτης Ευγένιος – «Τηρήστε τα μέτρα προστασίας»

Ρέθυμνο: Θετικός στον κορονοϊόο Μητροπολίτης Ευγένιος – «Τηρήστε τα μέτρα προστασίας»

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγένιος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μέσω ενός βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες.

“Είμαι και εγώ όπως πολλοί συνάνθρωποί μας προσβεβλημένος από τον κορονοΐό” ανέφερε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης όπως γράφει το cretalive.gr.

Πρόσθεσε, μιλώντας για την διάγνωση, πως μετά το μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη και το θετικό αποτέλεσμα ο ίδιος μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου δεν κρίθηκε από τους ιατρούς απαραίτητη η παραμονή του αφού δεν φέρει σοβαρά συμπτώματα του ιού.

Ο ίδιος απευθύνθηκε με αγάπη στους πολίτες – και ειδικά του Ρεθύμνου που “δοκιμάζονται” – τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα στους χώρους της Εκκλησίας και τόνισε πως θα παραμείνει για το προβλεπόμενο διάστημα στην κατοικία του.

Συνέστησε σε όλους όσοι ήρθαν μαζί του σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες έως την Παρασκευή να προβούν σε τεστ , αλλά και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

To άρθρο Ρέθυμνο: Θετικός στον κορονοϊόο Μητροπολίτης Ευγένιος – «Τηρήστε τα μέτρα προστασίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ