14 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ρίντλεϊ Σκοτ: Το «Ναπολέων» ξαναγράφτηκε εξαιτίας του Χοακίν Φίνιξ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ (Ridley Scott) αποκάλυψε στο περιοδικό Empire ότι η επιλογή του Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) ως Ναπολέοντα Βοναπάρτη, για το επερχόμενο ιστορικό έπος του «Ναπολέων» είχε ως αποτέλεσμα να ξαναγραφτεί από την αρχή το σενάριο, ώστε να αισθανθεί πιο σίγουρος ο ηθοποιός. Ο Φοίνιξ, που επανενώνεται με τον Σκοτ μετά την ταινία του 2000 «Μονομάχος», πρωταγωνιστεί στο «Ναπολέων» δίπλα στη Βανέσα Κίρμπι και τον Ταχάρ Ραχίμ.

«Ο Χοακίν είναι κάθε άλλο παρά συμβατικός. Όχι εσκεμμένα, αλλά από διαίσθηση. Αυτό τον κάνει να τσεκάρει τα πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί, θα σου το πει» είπε ο βρετανός σκηνοθέτης και πρόσθεσε ότι «έκανε τον Ναπολέων ξεχωριστό ρωτώντας συνέχεια».

«Με τον Χοακίν, μπορούμε να ξαναγράψουμε την ταινία από την αρχή γιατί νιώθει άβολα. Και αυτό συνέβη με τον “Ναπολέων”», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Διαλύσαμε την ταινία για να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στο ποιος ήταν ο Βοναπάρτης. Έπρεπε να το σεβαστώ αυτό, γιατί αυτά που λέγονταν ήταν απίστευτα εποικοδομητικά. Τα έκανε όλα μεγαλύτερα και καλύτερα».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ