30 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

«Ραγίζει» καρδιές η Μάγδα Τσέγκου! «Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου, μου έλεγε κάθε φορά»

Ανείπωτη θλίψη για την Μάγδα Τσέγκου που έχασε τον 14χρονο ανιψιό της.

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από την ζωή ο 14χρονος ανιψιός της δημοσιογράφου σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Αυτές τις δύσκολες ώρες, η Μάγδα Τσέγκου βρίσκεται στο πλάι της οικογένειας καθώς ο πόνος είναι ανείπωτος. Πριν από λίγο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάγδα Τσέγκου ανάρτησε μια φωτογραφία του 14χρονου παιδιού και έγραψε ένα κείμενο. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Το κείμενο που έγραψε η Μάγδα Τσέγκου

Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.

Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο Αγγελός μας.

To άρθρο «Ραγίζει» καρδιές η Μάγδα Τσέγκου! «Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου, μου έλεγε κάθε φορά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy