6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ροδόπη: Η κίνηση στους δρόμους μέσα από τα μάτια επαγγελματιών διανομέων

«Η κίνηση στους δρόμους της Κομοτηνής εξαρτάται από τις ημέρες», αυτό απαντούν επαγγελματίες οδηγοί, διανομείς στους δρόμους της πόλης και στους κοντινούς οικισμούς.

«Οι οδηγοί είναι απρόβλεπτοι», λένε και σημειώνουν: «Απρόσεχτοι στα φανάρια, αδιάφοροι για τα Stop, με συχνές αναστροφές, κόντρα στους μονόδρομους». Αυτές και οι πιο συχνές παραβάσεις που καταγράφουν. Πόσο συχνά; Ρωτάμε και απαντούν: «Τρεις φορές κατά μέσο όρο την ημέρα».
«Η πόλη της Κομοτηνής από μόνη της δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες», σημειώνουν και σπεύδουν να προσθέσουν ότι η χειρότερη στιγμή για αυτούς του 24ωρου είναι από τις έντεκα το βράδυ έως τη μια τα ξημερώματα. «Και έχει κίνηση και δεν σε προσέχουν», προσθέτουν. Όσον αφορά στα παράπονα που εισπράττουν από τους άλλους οδηγούς; «Γκρινιάζουν συχνά γιατί σταματάμε νωρίτερα στα φανάρια» λένε μην κρύβοντας πώς και στο δικό τους επαγγελματικό χώρο δεν λείπουν παραβάσεις και παρατυπίες. «Στη βιασύνη μας να προλάβουμε», υποστηρίζουν και μιλούν για «συχνά ατυχήματα που δεν λείπουν».
Τέλος, δεν παραλείπουν να κάνουν έκκληση σε οδηγούς και πεζούς να είναι προσεκτικοί διπλά ζητώντας «κατανόηση σε τυχόν λάθη τους».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy