22 Ιουνίου 2021

Ρόδος: Θύελλα για τη σχέση καθηγητή με 14χρονη μαθήτρια – Η νύχτα που αποκαλύφθηκαν τα πάντα

Ρόδος: Θύελλα για τη σχέση καθηγητή με 14χρονη μαθήτρια – Η νύχτα που αποκαλύφθηκαν τα πάντα

Ερωτοχτυπημένος δηλώνει μέσα απ’ τις καταθέσεις του ο 52χρονος εκπαιδευτικός στην Ρόδο που όχι μόνο επεδίωκε να δημιουργήσει ερωτική σχέση με την κατά 38 χρόνια νεότερη μαθήτρια γυμνασίου, αλλά έδειρε και τον πατέρα της που αρνούνταν να τον αποδεχτεί ως υποψήφιο «γαμπρό».

Την ερχόμενη Τετάρτη ο κατηγορούμενος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους. Όμως είναι σφόδρα πιθανόν η δίκη να μην ξεκινήσει καν λόγω Covid-19.

Μπούκαρε και χύμηξε στον πατέρα της

Είναι άξια αναφοράς σημεία της δικογραφίας που αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 να εισήλθε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της οικίας του 49χρονου πατέρα της μαθήτριας και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα στις 03.00 τα ξημερώματα ο 49χρονος επέστρεψε στην οικία του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί  βρισκόταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρυσε την ανήλικη τής είπε «γύριζες έξω …» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που μετά ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους «σχέση».

Στο σχολείο η γνωριμία τους

Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του Facebook. H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους φέρεται να είχε μετατραπεί σε «ερωτική» με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.

Click4more: Ρόδος: Ανάβει φωτιές η εξομολόγηση καθηγητή στον πατέρα 14χρονης μαθήτριας – Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή

Στην κατάθεση όμως που έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανασκεύασε μερικώς τα όσα είχε καταθέσει αρχικώς τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της χωρίς την άσκηση βίας ή πίεσης ενώ αναφέρεται διεξοδικά στον τρόπο που γνωρίστηκαν και στις σχέσεις αγάπης που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν καλός μαζί της, ότι της
είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του.

52χρονος: «Ήταν Πλατωνική η σχέση μας»

Ο εκπαιδευτικός από την άλλη σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας
ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη
και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στην θέλησή της. Ο εκπαιδευτικός δήλωσε ακόμη ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της, ενώ οποιαδήποτε πράξη κι αν τελέστηκε αυτή έγινε μετά την συμπλήρωση του 13ου έτους της ηλικίας της.

To άρθρο Ρόδος: Θύελλα για τη σχέση καθηγητή με 14χρονη μαθήτρια – Η νύχτα που αποκαλύφθηκαν τα πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά