Ρόδος: Σάλος από την 21η μήνυση σε βάρος του γυναικολόγου – «Η εξέταση που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ρόδος: Σάλος από την 21η μήνυση σε βάρος του γυναικολόγου – «Η εξέταση που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

O γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με 21 γυναίκες που έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του. Τι αναφέρει η τελευταία που έκανε καταγγελία…

H 21η μήνυση εις βάρος του 65χρονου γυναικολόγου μαιευτήρα για σεξουαλικά εγκλήματα υποβλήθηκε χθες (09-02-2021) ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου από μια 53χρονη Ελληνίδα.

Ο γιατρός, που διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, στο μεταξύ, χθες μετά την υποβολή μηνύσεως εις βάρος της δεύτερης γυναίκας που τον καταμήνυσε, υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου και αγωγή εις βάρος της διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από αδικοπραξία.

Η τελευταία κατάθεση έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του Μαρτίου, αναμένεται να καταθέσει και μια Ελληνίδα  που τον καταμήνυσε μέσω της πρεσβείας της χώρας μας στην Ολλανδία και πλέον αναμένεται να κληθεί και η 21η γυναίκα που τον μήνυσε χθες.

Η 53χρονη, ισχυρίζεται ότι ένιωσε μια ανακούφιση όταν έμαθε ότι είχε υποβληθεί η πρώτη μήνυση εις βάρος του γιατρού, διότι και η ίδια υπήρξε θύμα του. Εξήρε την πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε για το θάρρος της ενώ αναφέρει ότι η ίδια λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει, δεν είχε το ψυχικό κουράγιο να πράξει άμεσα το ίδιο.

Αφορμή, όπως ισχυρίζεται, για την υποβολή της μηνύσεώς της τώρα, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο μηνυόμενος ιατρός μηνύει και ασκεί αγωγές στις γυναίκες που διατείνονται ότι είναι θύματά του, λέγοντας ότι έχουν στήσει μια πλεκτάνη εις βάρος του. Η 53χρονη υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του αυτή την έχει θυμώσει όχι μόνο μαζί του αλλά και με τον εαυτό της για το ό,τι δεν βρίσκεται μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες στον αγώνα που δίνουν.

Η 53χρονη ισχυρίζεται ειδικότερα ότι τον Αύγουστο του 2014 αντιμετώπισε ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως, επισκέφθηκε γυναικολόγο και μετά από εξέταση την συμβούλεψε να χειρουργηθεί για την αφαίρεση δύο πολύποδων. Απευθύνθηκε έτσι στο νοσηλευτικό ίδρυμα και βρέθηκε για εξέταση στον μηνυόμενο γυναικολόγο. Στην επίσκεψή της, του εξέθεσε την διάγνωση του συναδέλφου του, από την εξέταση που την υπέβαλε συμφώνησε με την διάγνωση και ξαφνικά, όπως υποστηρίζει, άρχισε να ασελγεί εις βάρος της με τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η γυναίκα διατείνεται ότι υπέστη σοκ και αμέσως μετά την εξέταση τηλεφώνησε στον σύζυγό της για να του πει ότι ένιωσε πως βιάστηκε! Εξιστόρησε ό,τι είχε συμβεί στον σύζυγό της και στην μητέρα της και φοβήθηκε να προχωρήσει λόγω και της κατάστασής της σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, μη έχοντας μάλιστα την οικονομική δυνατότητα να χειρουργηθεί και εκτός του δημοσίου.

Στο μεταξύ χθες ο 65χρονος ιατρός υπέβαλε αγωγή εις βάρος της δεύτερης γυναίκας που τον καταμήνυσε.
Αιτείται να γίνει δεκτή η αγωγή του και να υποχρεωθεί η εναγόμενη να του καταβάλει, το ποσό των 50.000 ευρώ αλλά και να απειληθεί ως μέσον αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της εναγόμενης, η προσωπική της κράτηση για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών.

 

To άρθρο Ρόδος: Σάλος από την 21η μήνυση σε βάρος του γυναικολόγου – «Η εξέταση που δεν θα ξεχάσω ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά