30 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σάλος στη Βρετανία: Υποπλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού γύριζε πορνό σε μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων (pics)

Σάλος στη Βρετανία: Υποπλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού γύριζε πορνό σε μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων (pics)

Μεγάλη αναστάτωση στο Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας έχει προκαλέσει μία νεαρή υποπλοίαρχος που φέρεται να γυρνούσε ερωτικά βίντεο σε μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 29χρονη Claire Jenkins, γνωστή και με το «καλλιτεχνικό ψευδώνυμο» Cally Taylor, γυρνούσε μέχρι πρόσφατα πορνό στο Faslane, τη βάση πυρηνικών υποβρυχίων της Βρετανίας στο Clyde της Σκωτίας.

Μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή της με τον εραστή της – επίσης μέλος του Βασιλικού Ναυτικού – , Liam Doddington, οι ανώτεροί της διενεργούν, τώρα, έρευνα για τα βίντεο, που πουλούσε η νεαρή υποπλοίαρχος στη σελίδα Only Fans.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

H 29χρονος υποπλοίαρχος Jenkins ή μάλλον «Cally Taylor», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, ζητούσε, μάλιστα, αμοιβή για να εκτελεί τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των μελών της εν λόγω σελίδας.

Οι συνάδερφοί της 29χρονης υποπλοιάρχου δηλώνουν έκπληκτοι για τις αποκαλύψεις, ενώ ανησυχία επικρατεί για το ρίσκο που δημιουργούν οι παράλληλες δραστηριότητες των δύο μελών του Βασιλικού Ναυτικού στην ασφάλεια της βάσης, καθώς δεν αποκλείεται το ζευγάρι να πέσει στόχος εκβιασμών από μέλη αντίπαλων μυστικών υπηρεσιών.

To άρθρο Σάλος στη Βρετανία: Υποπλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού γύριζε πορνό σε μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy