23 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σάμος: Ενισχύεται με γιατρούς το Κέντρο Υγείας στο Βαθύ

Στην ενίσχυση του Κ.Υ Σάμου προχώρησε η 2η ΥΠΕ με τέσσερις νέους γιατρούς οι οποίοι θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους από τις 15 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα καθημερινά τις πρωινές ώρες θα εξυπηρετούν το κοινό οι γιατροί: Στέλλα Λογαστή Δερματολόγος, Μαριάννα Στάμου Πνευμονολόγος, Νικόλαος Τρικαλινός Καρδιολόγος, Ευάγγελος Γραμματικός Παιδίατρος, Κωνσταντίνος Καλοτίνης Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, Ευάγγελος Ελευθεριάδης Παθολόγος και Ιωάννινα Χατζηιωάννου Παθολόγος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 14900 14884 14784 για να κλείσουν τα ραντεβού τους ή μέσω της πλατφόρμα idika.gr. Να σημειώσουμε ότι μέχρι το 2013 υπήρχε καρδιολόγος, παιδίατρος και ΩΡΛ στο Κ.Υ.

Μέχρι πριν ένα χρόνο δεν είχε γίνει καμία προσπάθεια για τη στελέχωση του. Με τη σύσταση της νέας διοικούσας επιτροπής ξεκίνησε νέα  προσπάθεια για την ενίσχυσή του και σε συνεργασία  με τον Βουλευτή του νομού, κατάφεραν να προκηρύξουν θέσεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Αναμένεται επίσης ένας οδοντίατρος και φυσικοθεραπευτής, καθώς και μία νοσηλεύτρια, ενώ σήμερα υπηρετούν δύο νοσηλευτές και δύο διοικητικοί υπάλληλοι. Το Κέντρο Υγείας στο Βαθύ θα βοηθήσει ώστε να μειωθεί αισθητά η κίνηση ασθενών στο νοσοκομείο της Σάμου, αφού λόγω έλλειψης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δεχόταν μεγάλη πίεση καθημερινά.

 

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ